Omstartslån

Många har fallit i fällan med att ta mer kredit än de kan klara av. Mellan kreditkortskulder och olika lån som ska betalas tillbaka, kan en del få svårt att klara av alla betalningar. Detta i sin tur kan leda till betalningsanmärkningar, villket gör det ännu svårare att komma ur situationen. För att klara upp ekonomin, och bli av med alla skulder, kan man ta ett  Omstartslån.

Hur fungerar ett Omstartslån?

Med ett Omstartslån tar man i princip ett lån för att betala av andra lån. Det kan låta konstigt att låna pengar för att betala andra lån, men det kan faktiskt löna sig. Med ett nytt lån kan man undvika många avgifter. Istället för en avgift från varje kreditbolag eller bank, har man istället bara en avgift att betala, till exempel.

Många gånger är mindre lån dyrare, speciellt om man inte har de bästa förutsättningarna för att låna pengar. Med ett Omstartslån kan man betala av mindre, men dyrare, lån och koncentrera sig på att betala bara ett lån. Det blir också lättare att ta hand om sitt lån på bästa sätt, när man bara har ett att hålla koll på.

Hur kan man få ett Omstartslån?

Det är inte lätt att få ett Omstartslån. En av de få banker som lånar ut pengar på detta sättet är Marginalen bank. De inser att många personer som har lån och betalningsanmärkningar behöver lite hjälp att komma ur situationen. Egentligen kan de betala av sina skulder, och ett Omstartslån kan hjälpa dem göra detta.

Ett Omstartslån med Marginalen bank kan man få på olika sätt. Till att börja med har det något som de kallar för Omstartslån med Säkerhet. Man måste vara minst 25 år gammal och ha en minsta årsinkomst på 200 000 kronor. De har krav på lösen av skulder hos inkasso och Kronofogden. Man kan använda sin egen eller närståendes bostad som säkerhet. Om man använder en bostadsrätt som säkerhet for Omstartslån, måste den vara obelånad eller krav på lösen.

Man kan också ta ett Omstartslån hos Marginalen bank för köp av bostad. Samma grundregler för Omstartslån gäller även här. Man kan låna upp till 85% av huspriset, och de vill att man köper bostaden genom en registrerad fastighetsmäklare. Det är möjligt att betala tillbaka Omstartslånet över en period på 40 år.

Med Marginalen bank kan man även få ett Omstartslån utan någon säkerhet i bostad. För att bli godkänd måste man ha en eller flera borgensmän. Dessa får inte ha betalningsanmärkning och bör ha fast inkomst. De får inte vara medlemmar av samma hushåll som låntagaren. Alla som är inblandade i Omstartslånet måste vara mellan 25 och 65 år gamla.

Man kan förstå att bankerna är lite försiktiga med att ge ett Omstartslån. Det är en risk för dem. Om man bara ser på siffror på ett papper, ser det inte alls bra ut om man har betalningsanmärkningar. Som tur är kan man få ett Omstartslån Marginalen bank. Det viktiga är att man använder det för att verkligen starta om sin ekonomi, och undvika att få fler betalningsanmärkningar.

Har du tagit ett omstartslån från marginalen, lämna gärna en recension nedan & dela med dig av dina erfarenheter!

Klicka här för att lämna en recension


Submit your review
* Required Field

Marginalen Omstartslån

May 03, 2012 by Camilla

Vår ekonomi höll på att kapsejsa med flera smålån med höga räntor, marginalen omstartslån har dock hjälp till att få allt på rätt köl igen, kan verkligen rekommendera det för alla som råkat dra på sig många smålån & smslån!


Låna med Betalningsanmärkning , USA 4.0 4.0 1 1 Vår ekonomi höll på att kapsejsa med flera smålån med höga räntor, marginalen omstartslån har dock hjälp till att få allt på rätt köl igen, kan verkligen rekommendera