Privatlån med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning är som att ha fått en smittsam sjukdom, åtminstone är det så de flesta långivare upplever det. Människor med betalningsanmärkningar som söker privatlån får därför vanligen avslag. Om de blir beviljade privatlån, får de en högre ränta. Vad dessa långivare inte tänker på, är att personer som för närvarande har betalningsanmärkningar, tidigare kan haft en god betalningshistorik.

Privatlån trots betalningsanmärkning

LångivareLånebeloppAnsök
Lägsta lånebelopp 50 000 krMarginalen Bank

Det kan vara ofrånkomliga händelser från det förflutna, som har orsakat betalningsanmärkningarna. Långivare har långsamt börjat acceptera detta faktum.
Det växande antalet personer som hamnar i skuldfällan och får betalningsanmärkningar har gjort långivare uppmärksamma på att de inte kan klara sig, utan att handla med dessa människor.

Fler och fler låneprodukter har utvecklats för att tillgodose denna specialgrupp. Det finns liknande alternativ för människor med betalningsanmärkningar, som för människor som har god eller medelmåttig kreditbedömning. Privatlån till människor med betalningsanmärkningar används för många olika ändamål, såsom att köpa en ny bil eller åka på semester. De används också ofta för att samla ihop många smålån med hög ränta till ett.

Huvudorsaken till att låntagare med betalningsanmärkningar nekas lån, är att man är rädd för att lånen inte kommer att betalas i tid. Genom att ta pant för privatlånen, blir långivaren försäkrad om att lånen kommer att betalas i tid. Låntagaren vet att han kommer att förlora det han har givit som pant, normalt sett sitt hem, om han inte betalar tillbaka lånet i tid.

Kravet på säkerhet kan uteslutas vid ett osäkrat privatlån. Långivare erbjuder sällan sådana lån. En bra kredit är ett krav vid sådana lån. Det finns dock alltid långivare som ändå kan tänka sig att ta sig an ditt fall. Privatlån till människor med betalningsanmärkningar har normalt högre ränta. Detta beror på en högre potentiell risk vid sådana lån. Man kan också få för höga avgifter vid ett sådant lån. Låntagarna får betala höga avgifter och får oflexibla betalningsvillkor.

Det finns dock långivare som tar mycket lägre ränta. Detta gör det till en prioritet att göra en grundlig sökning efter ett lån. Borta är den tid då folk skulle ha rest ragg när de sökte igenom lånemarknaden. Idag har sökning av lån blivit mycket enklare, tack vare informationsteknologin och sidor som denna.

Klicka här för att lämna en recension


Submit your review
* Required Field

Marginalen privatlån

May 12, 2012 by Victoria

Vi fick ett omstartslån av marginalen och det var verkligen perfekt! vi lyckades sänka våra räntekostnader på alla smålån vi hade när vi samlade allt under ett tak hos marginalen, rekommenderas starkt!


Låna med Betalningsanmärkning , USA 5.0 5.0 1 1 Vi fick ett omstartslån av marginalen och det var verkligen perfekt! vi lyckades sänka våra räntekostnader på alla smålån vi hade när vi samlade allt under ett tak hos marg