SMS-lån med betalningsanmärkning

Det har blivit mycket lätt att ta ett snabblån, så kallade sms-lån eller mikro-lån. Det rör sig om mindre summor, ofta 1-5000 kronor, med relativt kort återbetalningstid (en del kreditbolag har möjligheten att förlänga lånet, mot en avgift). Många använder dessa lån för att sträcka ut månaden lite, innan lönen kommer in, eller om de får många utbetalningar på en gång.

SMS-lån trots betalningsanmärkning

LångivareLånebeloppAnsök
1000 kr
2000 kr
3000 kr
Kredit365
1000 krExpresskredit

De flesta finansbolag kräver att man är fast bosatt i Sverige, är över 18 år gammal och inte har skyddad identitet. En del vill att man är ännu äldre, och har fast inkomst. Det görs en kreditkontroll innan lånet godkänns, de vill ju vara säkra på att få tillbaka sina pengar. Om de godkänner lånet får man pengarna mycket snabbt in på kontot, ibland redan samma dag.

Ett problem som ganska många personer har, är betalningsanmärkningar. Om man inte betalar in sina räkningar i tid, vare sig det handlar om kreditkortsräkningar eller TV-licensen, så kan dessa skickas vidare till betalningspåminnelse och inkasso. Man får då en anmärkning i kreditregistret, en så kallad betalningsanmärkning. När man sedan söker om kredit, vill hyra lägenhet, etc, och någon gör en kreditkontroll, så kommer den här anmärkningen att komma upp, vilket ofta leder till att man inte får låna några pengar.

Nu finns det kreditbolag som ger sms lån trots att man har betalningsanmärkning, man kan ha upp till 6 anmärkningar hos vissa. De vet att en betalningsanmärkning inte alltid visar hur en persons ekonomi är just idag. Det kan vara gammalt, eftersom anmärkningarna står kvar i minst 3 år i registret. Det viktiga för dem är om det verkar troligt att man kan betala räkningarna som kommer nu, inte vad som hände för några år sedan.

De kreditbolag som ger sms lån med betalningsanmärkning börjar ofta med lägre summor. Om det är första gången kan man låna upp till 3000 kronor. Men det räcker många gånger med ett återbetalt lån för att kvalificera sig för en högre summa. När de väl sett att man sköter betalningarna, är det sedan lätt att låna upp till 5000 kronor. Vissa kreditbolag sätter gränsen på första lånet ganska lågt, på 1000 kronor. När detta lån är betalt i rätt tid, så kan man fortsätta med högre summor.

Det är mycket praktiskt och lätt att ta ett sms lån, även om man har betalningsanmärkning. Naturligtvis kan det bli lite dyrare, man ska betala räntor och avgifter också. Här kan det kan löna sig att titta runt lite, for avgifterna varierar ganska mycket mellan olika kreditbolag. Men möjligheten att låna finns där i alla fall.

Klicka här för att lämna en recension


Submit your review
* Required Field

Kredit365

Apr 21, 2012 by Filip

Kredit365 sms-lån är ett bra alternativ att dryga ut månadskassan innan löning eller om något oväntat skulle dyka upp, Vi fick dyra vetrinärskostnader för hunden och behövde verkligen ett litet tillskott. sms-lån på 3000 kr från 365 löste det trots att vi har betalningsanmärkningar.


Låna med Betalningsanmärkning , USA 5.0 5.0 1 1 Kredit365 sms-lån är ett bra alternativ att dryga ut månadskassan innan löning eller om något oväntat skulle dyka upp, Vi fick dyra vetrinärskostnader för hunden och behöv